19 oktober 2010

ACORN

Ett nytt mönster är på gång! Det ska komma på en parkas och leggings hösten 2011. DD1 och jag har plockat ekollon som jag har fotat, skissat, rapporterat, färgseparerat och målat.

Här ligger mönstret med sina fyra färger på ljusbordet. Nu ska jag få det skannat så att jag kan maila det till fabriken i Indonesien. Sen är det bara att vänta, vänta, vänta och hoppas på att jag inte har slarvat med mina original!


Jag var lite för hastig när jag gjorde det här mönstret så nu har jag gjort om det. De små rutorna är lika stora men ekollonen fick bli mindre och mer jämnstora.

5 kommentarer:

 1. Maria Modéer19.10.10

  Mönstret tror jag blir riktigt fint. Känns perfekt till en höstkollektion. Fotona är också väldigt fina. Ollonen gjorde sig så väldigt bra mot det bruna träet.

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag är inte helt säker på mönstret, jag har en känsla av att det gick lite för fort (och så fick jag ryggskott när det var halvfärdigt). Ska göra en ny variant och se vilken som känns bäst!

  SvaraRadera
 3. Maria Modéer22.10.10

  Att få ryggskott av mönstret låter ju inte som ett gott tecken, men det är fint! En till variant skadar väl inte hur som helst. Kanske kan det till och med bli två varianter i slutändan?

  SvaraRadera
 4. Fint, jag är så nyfiken på ditt färgval!
  /Yvonn

  SvaraRadera
 5. Svart, ärtgrönt och en grönblå som jag kallar Azur blue och en aprikos-ceris som jag kallar Lipstick. Pop-färger med andra ord.

  SvaraRadera